Mobilhome Déclik 3CIO 32m² met 3 slaapkamers

Mobilhome Déclik 3CIO

Dit model is uitstekend geschikt voor grotere gezelschappen. De open keuken naar het terras is ideaal voor de zomer en daardoor een zeer praktisch model voor de verhuur. De afmetingen zijn 8,80m x 4,00m.

Woonkamer

De woonkamer is functioneel ingedeeld met een tafel, 2 stoelen voor binnen en buiten, en een zitbank van afneembaar stof, met mogelijkheid om van de bank een bed te maken, afmetingen 140 cm x 190 cm. In de woonkamer een 1000 watt elektrische verwarming, verduisteringsgordijnen, een wandkast voor TV en lampen boven de eettafel.

Keuken

In de volledig ingerichte keuken zit standaard een RVS spoelbak, een RVS elektrische afzuigkap met inbouwlamp, een 4-pits elektrisch gasfornuis met piezo aansluiting, een koelkast van 140 L, een plank voor een magnetron, een bestekbak en een verduisteringsrolgordijn.

Slaapkamer

De Déclik 3CIO heeft 3 slaapkamers, een ouderslaapkamer met een standaard bed van 190 cm x 140 cm, de 2 losse kinderbedden hebben afmetingen van 190 cm x 80 cm. Inbouwkasten, hangkasten boven de bedden en verduisteringsgordijnen in alle slaapkamers. Verwarming in de slaapkamers is een optie.

Badkamer

De badkamer is zeer functioneel ingedeeld, een wastafel met een kastelement eronder, boven de wastafel een plank met een spiegel. Een kast voor de handdoeken en een douche met afmetingen van 80cm x 80cm afgesloten door een glazen deur. Elektrische verwarming van 500 Watt is een optie. Het hangend toilet is in een separate ruimte.

 Plattegrond Déclik 3CIO