Mobilhome Baltimore 40m2 met 2 slaapkamers

BALTIMORE-EXTMobilhome Baltimore

is een model met een centrale, ruime woonkamer mede door de plaatsing van de keuken links achterin. Ruimte in de woonkamer door de vele ramen die aan de voorkant zitten. Een ruime badkamer en kastenkamer bij de ouderslaapkamer dat zijn de vele pluspunten van dit model.

WoonkamerBaltimore woonkamer

is functioneel ingedeeld met een verstelbare, uitschuifbare tafel, 4 stoelen voor binnen, een zitbank met mogelijkheid om er een bed van te maken, een salontafel, een TV meubel.  In de woonkamer een 1500 watt elektrische verwarming, een spiegel, een wandkast en lampen boven de eettafel.

Baltimore keukenKeuken

in de volledig ingerichte keuken zit standaard een RVS spoelbak, een RVS elektrische afzuigkap met inbouwlamp, een 4-pits elektrisch gasfornuis met piezo aansluiting, een koelkast van 290  L, een afwasmachine, een afvalemmer, een magnetron, een uitschuifbare werkplank, een bestekbak en een verduisteringsrolgordijn.

SlaapkamerATLANTIC-CAC-PARENT - kopie

De Baltimore heeft 2 slaapkamers, een ouderslaapkamer met een standaard bed van 190 cm x 160 cm, de 2 losse kinderbedden hebben afmetingen van 190 cm x 80 cm. Verstelbare leeslampen, inbouwkasten, hangkasten boven de bedden en een spiegel, een kaptafel, een doorgang naar de kastenkamer en een aansluiting voor TV in de ouderslaapkamer. Daarnaast standaard elektrische verwarmingen in de slaapkamers.

Baltimore badkamerBadkamer

de badkamer is zeer functioneel ingedeeld, een wastafel met een kastelement eronder, boven de wastafel een plank met een spiegel. Een kast voor de handdoeken en een douche met afmetingen van 120 cm x 90 cm afgesloten door een glazen deur. Elektrische verwarming van 500 Watt. Aansluiting voor een wasmachine. Het hangend toilet is in een separate ruimte.

Plattegrond BaltimoreBaltimoreBaltimore plattegrond