Mobilhome Blueberry 3 40m2 met 3 slaapkamers

BLUEBERRY-3-EXTMobilhome Blueberry 3

deze mobilhome is ook weer een uiterst doordacht model, een 3e slaapkamer is optioneel d.w.z. men kan er ook een opbergkamer of een kantoor van maken. Verder heeft dit model een ruime zithoekbank en een hele functionele indeling meegekregen. De slaapkamers zijn aan beide zijden gesitueerd. De woonkamer heeft grote ramen aan de voorkant waardoor het weer een open en ruim karakter krijgt.

Woonkamer  Blueberry woonkamer

is functioneel ingedeeld met een verstelbare, uitschuifbare tafel, 4 stoelen voor binnen, een zitbank en kussen met mogelijkheid om er een bed van te maken, een salontafel, een TV meubel.  In de woonkamer een 1500 watt elektrische verwarming, een spiegel, een wandkast en lampen boven de eettafel.

TAMARISXL- PRIVI-SEJOUR 2Keuken

in de volledig ingerichte keuken zit standaard een RVS spoelbak, een RVS elektrische afzuigkap met inbouwlamp, een 4-pits elektrisch gasfornuis met piezo aansluiting, een koelkast van 290  L, een elektrische oven, een afwasmachine, een afvalemmer, een magnetron, een uitschuifbare werkplank, een bestekbak en een verduisteringsrolgordijn.

SlaapkamerBlueberry slaapkamer ouders

De Blueberry 3 heeft 3 slaapkamers, een ouderslaapkamer met een standaard bed van 190 cm x 140 cm, de 2 x 2 losse kinderbedden hebben afmetingen van 190 cm x 80 cm. Verstelbare leeslampen, inbouwkasten, hangkasten boven de bedden en een spiegel en een aansluiting voor TV in de ouderslaapkamer.  De ouderslaapkamer heeft een directe doorgang naar de badkamer. Daarnaast standaard elektrische verwarmingen in de slaapkamers. Het is een optie om van de 3de slaapkamer een kantoor te maken.

Blueberry badkamerBadkamer

de badkamer is zeer functioneel ingedeeld, een wastafel met een kastelement eronder, boven de wastafel een plank met een spiegel. Een kast voor de handdoeken en een douche met afmetingen van 120 cm x 90 cm afgesloten door een glazen deur. Elektrische verwarming van 500 Watt. Aansluiting voor een wasmachine. Het hangend toilet is in een separate ruimte.

 Plattegrond Blueberry 3Blueberry plattegrond

 Blueberry 3