Mobilhome Charleston 40m2 met 2 slaapkamers

CharlestonMobilhome Charleston

De Charleston heeft in de woonkamer grote ramen aan de zijkant waar de zithoek geplaatst is, heeft inderdaad de indeling van de traditionele mobilhome. Waardoor de woonkamer een extra grote ruime uitstraling krijgt. De keuken is modern en praktisch ingedeeld en de slaapkamers hebben een functionele indeling, de ouderslaapkamer heeft direct toegang tot de badkamer en de kleedkamer.

Woonkamer Charleston woonkamerCharleston woonkamer-2

is functioneel ingedeeld met een verstelbare, uitschuifbare tafel, 4 stoelen voor binnen, een zithoekbank met kussens, een salontafel, een TV meubel.  In de woonkamer een 1500 watt elektrische verwarming, een spiegel, een wandkast en lampen boven de eettafel.

 SUMBACUISINEKeuken

in de volledig ingerichte keuken zit standaard een RVS
spoelbak, een RVS elektrische afzuigkap met inbouwlamp, een 4-pits elektrisch
gasfornuis met piezo aansluiting, een koelkast van 290 L, een afvalemmer, een afwasmachine, een elekrische oven, een magnetron, een
uitschuifbare werkplank, een bestekbak en een verduisteringsrolgordijn.

Slaapkamer CAC CHARLESTON

De Charleston heeft 2 slaapkamers, een ouderslaapkamer met een standaard bed van 200 cm x 160 cm, de 2 losse kinderbedden hebben afmetingen van 190 cm x 80 cm. Verstelbare leeslampen, inbouwkasten, hangkasten boven de bedden en een spiegel en een aansluiting voor TV in de ouderslaapkamer en een directe doorloop naar de kastenkamer en de badkamer. Daarnaast standaard elektrische verwarmingen in de slaapkamers.

SDB CHARLESTONBadkamer

de badkamer is zeer functioneel ingedeeld, een wastafel met een kastelement eronder, boven de wastafel een plank met een spiegel. Een kast voor de handdoeken en een douche met afmetingen van 120 cm x 90 cm afgesloten door een glazen deur. Elektrische verwarming van 500 Watt. Aansluiting voor een wasmachine. Het hangend toilet is in een separate ruimte.

 Plattegrond CharlestonCharlestonCharleston plattegrond