Mobilhome Pacifique 26+10m² met 2 slaapkamers

Mobilhome Pacifique

Dit is de bestseller van alle verhuurobjecten, heeft afmetingen van 8.20 meter x 4.00 meter, een overdekt geïntrigeerd terras en geeft een hele huiselijke uitstraling, gasten voelen zich hier prettig en dat is een goed teken. Wat ook een voordeel is dat in de ouderslaapkamer een baby bedje geplaatst kan worden.

Woonkamer

De woonkamer is functioneel ingedeeld met een tafel, afmetingen van 110 cm x 70 cm, 2 stoelen voor binnen en buiten, en een zitbank van afneembaar stof, een los zitelement hoort ook bij de standaard inrichting. In de woonkamer een 1000 watt elektrische verwarming, een spiegel, een wandkast en lampen boven de eettafel.

Keuken

In de volledig ingerichte keuken zit standaard een RVS spoelbak, een RVS elektrische afzuigkap met inbouwlamp, een 4-pits elektrisch gasfornuis met piezo aansluiting, een koelkast van 140 L, een plank voor een magnetron, een bestekbak en een verduisteringsrolgordijn.

Slaapkamer

De Pacifique  heeft 2 slaapkamers, een ouderslaapkamer met een standaard bed van 190cm x 140 cm, de 2 losse kinderbedden hebben afmetingen van 190 cm x 80 cm. Verstelbare leeslampen, inbouwkasten, hangkasten boven de bedden en een spiegel in de ouderslaapkamer.

Badkamer

De badkamer is zeer functioneel ingedeeld, een wastafel met een kastelement eronder, boven de wastafel een plank met een spiegel. Een kast voor de handdoeken en een douche met afmetingen van 80cm x 80cm afgesloten door een glazen deur. Het hangend toilet is in een separate ruimte.

 Plattegrond Pacifique