Mobilhome Sumba 32m2 met 2 slaapkamers

SUMBAMobilhome Sumba

heeft een optisch ruime woongedeelte dat ook wel te danken is door de keuken die in dit model links achterin geplaatst is. Daardoor lijkt het net of de woonkamer wat groter is geworden. Door de 2 grote deuren is het een uitstekend model geworden. Ook voor de verhuur is de Sumba uitermate geschikt.

 WoonkamerSUMBA-15

is functioneel ingedeeld met een verstelbare, uitschuifbare tafel, 4 stoelen voor binnen, een zitbank met mogelijkheid om er een bed van te maken, een salontafel, een TV meubel.  In de woonkamer een 1500 watt elektrische verwarming, een spiegel, een wandkast en lampen boven de eettafel.

 SUMBA-17Keuken

in de volledig ingerichte keuken zit standaard een RVS spoelbak, een RVS elektrische afzuigkap met inbouwlamp, een 4-pits elektrisch gasfornuis met piezo aansluiting, een koelkast van 230  L, een afvalemmer, een magnetron, een uitschuifbare werkplank, een bestekbak en een verduisteringsrolgordijn.

 SlaapkamerSUMBA-08

De Sumba heeft 2 slaapkamers, een ouderslaapkamer met een standaard bed van 190 cm x 140 cm, de 2 losse kinderbedden hebben afmetingen van 190 cm x 80 cm. Verstelbare leeslampen, inbouwkasten, hangkasten boven de bedden en een spiegel en een aansluiting voor TV in de ouderslaapkamer. Daarnaast standaard elektrische verwarmingen in de slaapkamers.

PACIFIQUE SDBBadkamer

de badkamer is zeer functioneel ingedeeld, een wastafel met een kastelement eronder, boven de wastafel een plank met een spiegel. Een kast voor de handdoeken en een douche met afmetingen van 80cm x80 cm afgesloten door een glazen deur. Elektrische verwarming van 500 Watt. Aansluiting voor een wasmachine. Het hangend toilet is in een separate ruimte

 Plattegrond SumbaSumba plattegrond