Technische allround servicemedewerker gevraagd!

Door onze gestage groei en succes in de afgelopen jaren zijn we op zoek naar een technisch medewerker die ons actief ondersteunt in ons dagelijks werk, liefst met enige ervaring in een vergelijkbare functie. De vestigingsplaats zal Camping Kohnenhof in Luxemburg zijn waar zich meer dan 20 verschillende Louisiane modellen in de verhuur bevinden. De medewerker zal dus woonachtig dienen te zijn op, of in de buurt van de camping.

Mocht voor het invullen van deze vacature een verhuizing noodzakelijk zijn en heeft u daarnaast ook een partner, dan is er wellicht voor haar/hem een passend werkaanbod mogelijk op de camping.

De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden en het plaatsen van mobilhomes op verschillende locaties. De meeste tijd zal worden besteedt aan de algemene onderhoudswerkzaamheden op de camping. Doordat wij zowel in het binnen- als buitenland onze klanten en partners hebben (met name in geheel Duitsland, Luxemburg en Nederland) zijn flexibiliteit en de bereidheid om te reizen en overnachten van groot belang. Een Rijbewijs BE is een vereiste voor de functie, maar kan ook direct bij aanvang van de werkzaamheden worden behaald. Een goede beheersing van de Duitse taal is van voordeel. Voor persoonlijke groei en ontwikkeling bieden wij alle ruimte.

Hebben we je interesse gewekt?
Stuur dan een motivatie brief met je cv en eventuele certificaten per e-mail naar: casper@mobillux.lu of bel voor meer informatie over de inhoud van de functie naar 00352-929464 en vraag naar Casper Schönberger