Mobilhome Taos D4 40m² met 2 slaapkamers

Taos D4

De Taos D4 is een luxe mobilhome met de afmetingen van 10,1 meter lengte met een breedte van 4,30 meter en 2 slaapkamers en badkamers en is hierdoor ideal geschikt voor gezinnen.

Woonkamer

De woonkamer is functioneel ingedeeld met een verstelbare, uitschuifbare tafel, 4 stoelen voor binnen, een zitbank met mogelijkheid om er een bed van te maken, en een los zitelement, dubbele gordijnen overal in de mobilhome, een salontafel, een TV meubel. In de woonkamer een 1500 watt elektrische verwarming, een spiegel, een wandkast en lampen boven de eettafel.

Keuken

In de volledig ingerichte keuken zit standaard een RVS spoelbak, een RVS elektrische afzuigkap met inbouwlamp, een 4-pits inductie fornuis, een koelkast van 290  L, een afwasmachine, een elektrische oven, een aansluiting voor wasmachine, een afvalemmer, een magnetron, een uitschuifbare werkplank, een bestekbak en een verduisteringsrolgordijn.

Slaapkamer

De Taos D4 heeft 2 slaapkamers, een ouderslaapkamer met een standaard bed van 200 cm x 160 cm en een kinderkamer met 2 losse kinderbedden van 190 cm x 80 cm. Iedere slaapkamer heeft directe toegang naar de verschillende badkamers. Verstelbare leeslampen, inbouwkasten, hangkasten boven de bedden en een spiegel en een aansluiting voor TV in de ouderslaapkamer. Daarnaast standaard elektrische verwarmingen in de slaapkamers.

Badkamer

De Taos D4 heeft 2 badkamers. De badkamer in de ouderslaapkamer is zeer functioneel ingedeeld, een wastafel met een kastelement eronder, boven de wastafel een plank met een spiegel. Een kast voor de handdoeken en een douche met afmetingen van 120 cm x 90 cm afgesloten door een glazen deur. Elektrische verwarming van 500 Watt. Aansluiting voor een wasmachine. Het hangend toilet is in een separate ruimte.

De badkamer in de kinderslaapkamer is zeer functioneel ingedeeld, een wastafel met een
kastelement eronder, boven de wastafel een plank met een spiegel. Een kast voor de handdoeken en een douche met afmetingen van 80 cm x 80 cm afgesloten door een veiligheidsdeur. Elektrische verwarming van 500 Watt en een hangend toilet.

Plattegrond Taos D4