Mobilhome Taos F4 35m² met 2 slaapkamers

Taos F4

Dit model heeft afmetingen van 8,88 meter x 4,30 meter. Het is een model geschikt voor gezinnen maar ook voor kleine gezelschappen. Met de standaard 2 badkamers heeft iedereen privacy en met de naar Amerikaans model ingerichte keuken voelt iedereen zich hier thuis.

Woonkamer

De woonkamer is functioneel ingedeeld met een verstelbare, uitschuifbare tafel, 4 stoelen voor binnen, een zitbank met mogelijkheid om er een bed van te maken, een salontafel, een TV meubel. In de woonkamer een 1500 watt elektrische verwarming, dubbele gordijnen, een spiegel, een wandkast en lampen boven de eettafel.

Keuken

In de volledig ingerichte keuken zit standaard een RVS spoelbak, een RVS elektrische afzuigkap met inbouwlamp, een 4-pits elektrisch RVS gasfornuis met piezo aansluiting, een koelkast van 230 L, een afvalemmer, een magnetron, een bestekbak en een verduisteringsrolgordijn.

Slaapkamer

De Taos F4 heeft 2 slaapkamers, een ouderslaapkamer met een standaard bed van 200 cm x 160 cm met een geïntrigeerde badkamer, de 2 losse kinderbedden hebben afmetingen van 190 cm x 80 cm, de F5 heeft met ook een eigen toegang naar de badkamer. Verstelbare leeslampen, inbouwkasten, hangkasten boven de bedden en een spiegel en een aansluiting voor TV in de ouderslaapkamer. Daarnaast standaard elektrische verwarmingen in de slaapkamers.

Badkamer

De badkamer in de ouderslaapkamer is zeer functioneel ingedeeld, een wastafel met een kastelement eronder, boven de wastafel een plank met een spiegel. Een kast voor de handdoeken en een douche met afmetingen van 120 cm x 90 cm afgesloten door een glazen deur. Elektrische verwarming van 500 Watt. Aansluiting voor een wasmachine. Het hangend toilet is in een separate ruimte.

Plattegrond Taos F4