Mobilhome Taos F6 40m² met 3 slaapkamers

Taos F6

Dit uiterst luxe model met een lengte van 10,18 meter en breedte van 4,30 meter, is het ideale verhuurobject voor de grotere gezinnen, in één van de kinderslaapkamers is een stapelbed geplaatst. Ook dit model heeft 2 badkamers en geeft een optimale functionaliteit van de ruimte weer. De woonkamer is ruim en open, wat prettig is met grotere gezinnen.  De Taos F6 heeft grote ramen aan de voorkant, dit model is een perfecte combinatie tussen fantastische design en kwaliteit.

Woonkamer

De woonkamer is functioneel ingedeeld met een verstelbare, uitschuifbare tafel, 4 stoelen voor binnen, een hoekzitbank met mogelijkheid om er een bed van te maken, een los zitelement, dubbele gordijnen, een salontafel, een TV meubel.  In de woonkamer een 1500 watt elektrische verwarming, een spiegel, een wandkast en lampen boven de eettafel.

Keuken

In de volledig ingerichte keuken zit standaard een RVS spoelbak, een RVS elektrische afzuigkap met inbouwlamp, een 4-pits elektrisch gasfornuis met piezo aansluiting, een koelkast van 230  L, een afvalemmer, een magnetron, een uitschuifbare werkplank, een bestekbak en een verduisteringsrolgordijn.

Slaapkamer

De Taos F6 heeft 3 slaapkamers, een ouderslaapkamer met een standaard bed van 200 cm x 160 cm met een direct geïntegreerde badkamer, de 2 losse kinderbedden hebben afmetingen van 190 cm x 80 cm. De 3e slaapkamer heeft een stapelbed. Verder hebben alle kamers gordijnen, verstelbare leeslampen, inbouwkasten, hangkasten boven de bedden en een spiegel en een aansluiting voor TV in de ouderslaapkamer. Daarnaast standaard elektrische verwarmingen in de slaapkamers.

Badkamer

De badkamer in de ouderslaapkamer is zeer functioneel ingedeeld, een wastafel met een kastelement eronder, boven de wastafel een plank met een spiegel. Een kast voor de handdoeken en een douche met afmetingen van 120 cm x 90 cm afgesloten door een glazen deur. Elektrische verwarming van 500 Watt. Het hangend toilet is in een separate ruimte.
De badkamer in de kinderslaapkamer is zeer functioneel ingedeeld, een wastafel met een kastelement eronder, boven de wastafel een plank met een spiegel. Een kast voor de handdoeken en een douche met afmetingen van 80 cm x 80 cm afgesloten door een veiligheidsdeur. Elektrische verwarming van 500 Watt en een hangend toilet.

 Plattegrond Taos F6