Mobilhome Taos S2 19m² – 2 varianten

TAOS-SINGLE-EXT

Taos S2

De Taos S2 (ook wel Taos Single) is met z’n afmetingen van 5,00 x 4,30 meter de kleinste van alle Taos modellen. De Taos S2 is zeer geschikt voor de verhuur, het is gewoon de perfecte hotelkamer. De Taos S2 is verkrijgbaar in twee modelvarianten zoals te zien is op onderstnaade plattegronden; of met keuken of met inloopkast
De Taos S2 is van alle gemakken en conform voorzien en meer….want u heeft uw eigen huisje en kan heerlijk naar buiten gaan zonder het hele hotel door te lopen.

TAOS Single Woonkamer/ Wohnzimmer/ Wohnbereich

Woonkamer

De woonkamer is functioneel ingedeeld met een ronde tafel, 2 stoelen voor binnen, dubbele gordijnen en een TV meubel. In de woonkamer is tevens een 1500 watt elektrische verwarming, een spiegel, een kledingkast of bureau (afhankelijk van het model) en een lamp boven de eettafel.

TAOS-SINGLE-KAST-KLEIDERSCHRANK

Keuken of Inlooplast

Afhankelijk van de modelkeuze heeft u of een keuken of inloopkast ter beschikking. Indien u voor kiest voor het model met de keuken, heeft u een standaard een RVS spoelbak, een RVS elektrische afzuigkap met inbouwlamp, een 2 pits roestvrijstalen gasplaat, een koelkast en een magnetron. Kiest u voor het model met de inloopkast, heeft u een wandkast en een spiegel en is er plek voor een eventuele koelkast.

TAOS-SINGLE-SLAAPKAMER-SCHLAFZIMMER

Slaapkamer

De Taos S2 heeft 1 slaapkamer, een ouderslaapkamer met een standaard bed van 200 cm x 160 cm, verstelbare leeslampen, inbouwkasten, een spiegel en USB-aansluitingen en poorten op het hoofdbord.

TAOS-SINGLE-BADKAMER-BADEZIMMER

Badkamer

De badkamer is zeer functioneel ingedeeld met een wastafel met een kastelement eronder en erboven, een spiegel en een kast voor de handdoeken. Daarnaast is er een douche met afmetingen van 120cm x 90 cm. Het hangend toilet is in een separate ruimte

Plattegronden modelvarianten Taos S2

TAOS-SINGLE-PLATTEGROND-GRUNDRISS