Vernieuwd: Tornade

Tornade Nieuw Model 2019

Dit uiterst luxe model met een lengte van 10,18 meter en breedte van 4 meter, is het ideale verhuurobject voor de grotere gezinnen. De Tornade beschikt over een taos-look buitenkant en een binneninrichting à la de Vacance modellen. De Tornade heeft 3 slaapkamers en 1 badkamer. De woonkamer en keuken zijn ruim en open door de 2 schuifdeuren aan de voorkant, wat prettig is met grotere gezinnen. Dit model is een perfecte combinatie tussen fantastische design en kwaliteit.

Woonkamer

De woonkamer is functioneel ingedeeld met een tafel, 4 stoelen voor binnen, een grote hoekzitbank, dubbele gordijnen, een salontafel en een TV meubel. In de woonkamer is tevens een 1500 watt elektrische verwarming.

Keuken

In de volledig ingerichte keuken zit standaard een RVS spoelbak, een RVS elektrische afzuigkap met inbouwlamp, een 4-pits elektrisch gasfornuis met piezo aansluiting, een koelkast, een afvalemmer, een magnetron, een werkplank, een bestekbak en een verduisteringsrolgordijn.

Slaapkamer

De Tornade heeft 3 slaapkamers, een ouderslaapkamer met een standaard bed van 200 cm x 160 cm en twee slaapkamers met elk 2 losse kinderbedden met afmetingen van 190 cm x 80 cm. Verder hebben alle kamers gordijnen, verstelbare leeslampen, en inbouwkasten. Daarnaast standaard elektrische verwarmingen in de slaapkamers.

Badkamer

In de badkamer bevindt zich een hangend toilet en een wastafel met een kastelement eronder en met erboven een plank met een spiegel. Daarnaast is er een kast voor de handdoeken en een douche met afmetingen van 120 cm x 90 cm afgesloten door een glazen deur. Tevens is er een elektrische verwarming van 500 Watt aanwezig.

 Nieuwe plattegrond Tornade 2019