Mobilhome Corail 36 m² met 3 slaapkamers

Mobilhome Corail

Dit model met de afmetingen van 9,80 meter bij 4,00 meter heeft 3 slaapkamers, een ruime en lichte woonkamer en een moderne keuken. Door de grote oppervlakte en de functionele inrichting is dit model optimaal voor de verhuur en voor grote gezinnen of gezelschappen.

Corail woonkamer

Woonkamer

De woonkamer is functioneel ingedeeld met een tafel, 4 stoelen voor binnen en buiten, 2 vouwstoelen, een bank met opbergruimte, een wandkast, een los zitelement, een houder voor de TV en de receiver, een 1500 watt elektrische verwarming en wendbare LED-plafondspots.

Corail keuken

Keuken

In de volledig ingerichte keuken zit standaard een RVS spoelbak, een elektrische afzuigkap met inbouwlamp, een 4-pits elektrisch gasfornuis met piezo aansluiting, een ingebouwde koel- en diepvrieskast van 230 L, een bestekbak en een verduisteringsrolgordijn.

Corail slaapkamer

Slaapkamer

De Mobilhome Corail heeft 3 slaapkamers, een ouderslaapkamer met een standaard bed van 190 cm x 140 cm, twee kinderslaapkamers met ieder 2 losse kinderbedden van 190 cm x 70 cm. De slaapkamers beschikken over verstelbare leeslampen, een kast met hangruimte, een hangkast en een standaard elektrische verwarming. De ouderslaapkamer beschikt tevens over een linnenrek en een spiegel.

Kara badkamer

Badkamer

De badkamer is zeer functioneel ingedeeld met een wastafel met een kastelement eronder, een opbergmeubel boven de wastafel, een ophangen en een douche met afmetingen van 90 cm x 80 cm afgesloten door een glazen deur. Het hangend toilet is in een separate ruimte. Tevens beschikken beide ruimtes over ramen van gekorreld ondoorzichtig glas.

Plattegrond Corail