Mobilhome Grand Large 3 34m² met 3 slaapkamers

Mobilhome Grand Large 3

Dit model met de afmetingen van 8.80m bij 4.2m of 8.80m bij 4.3m en heeft 3 slaapkamers en een ruimere woonliving met een moderne keuken. Door de aparte living indeling is het een optimaal model voor de verhuur geworden, speciaal voor gezinnen of gezelschappen.

Woonkamer

De woonkamer is functioneel ingedeeld met een tafel, afmetingen van 128 cm x 90 cm, 4 stoelen voor binnen en buiten, en 2 klapstoelen extra en een zitbank van afneembaar stof, 2 losse zitelementen hoort ook bij de standaard inrichting. In de woonkamer een 1500 watt elektrische verwarming, een spiegel, een wandkast en lampen boven de eettafel.

Keuken

In de volledig ingerichte keuken zit standaard een RVS spoelbak, een RVS elektrische afzuigkap met inbouwlamp, een 4-pits elektrisch gasfornuis met piezo aansluiting, een koelkast van 230 L, een plank voor een magnetron, een uitschuifbare werkplank, een bestekbak en een verduisteringsrolgordijn.

Slaapkamer

De Grand Large 3 heeft 3 slaapkamers, een ouderslaapkamer met een standaard bed van 190 cm x 140 cm, de 2 x 2 losse kinderbedden hebben afmetingen van 190 cm x 70 cm. Verstelbare leeslampen, inbouwkasten, hangkasten boven de bedden en een spiegel in de ouderslaapkamer.

Badkamer

De badkamer is zeer functioneel ingedeeld, een wastafel met een kastelement eronder, boven de wastafel een plank met een spiegel. Een kast voor de handdoeken en een douche met afmetingen van 80cm x 80cm afgesloten door een glazen deur. Het hangend toilet is in een separate ruimte.

Plattegrond Grand Large 3