Mobilhome Grand Large 2 30m² met 2 slaapkamers

Mobilhome Grand Large 2

Bezit de afmetingen van 8.20 meter x 4.00 meter, heeft een optisch open karakter, dat heeft te maken met de 2 grote openslaande deuren aan de voorkant. Net als de Savanah een ruim woongedeelte met de keuken die nu voorin geplaatst is. Daardoor lijkt het net of de woonkamer wat groter is geworden. Mede door directe ingang naar de keuken is het een prima verhuurmodel geworden.

Woonkamer

De mobilhome is functioneel ingedeeld met een tafel, afmetingen van 128 cm x 90 cm, 4 stoelen voor binnen en buiten, en een zitbank van afneembaar stof, een los zitelement hoort ook bij de standaard inrichting. In de woonkamer een 1000 watt elektrische verwarming, een spiegel, een wandkast en lampen boven de eettafel.

Keuken

In de volledig ingerichte keuken zit standaard een RVS spoelbak, een RVS elektrische afzuigkap met inbouwlamp, een 4-pits elektrisch gasfornuis met piezo aansluiting, een koelkast van 140 L, een plank voor een magnetron, een uitschuifbare werkplank, een bestekbak en een verduisteringsrolgordijn.

Slaapkamer

De Grand Large 2 heeft 2 slaapkamers, een ouderslaapkamer met een standaard bed van 190 cm x 140 cm, de 2 losse kinderbedden hebben afmetingen van 190 cm x 80 cm. Verstelbare leeslampen, inbouwkasten, hangkasten boven de bedden en een spiegel in de ouderslaapkamer.

Badkamer

De badkamer is zeer functioneel ingedeeld, een wastafel met een kastelement eronder, boven de wastafel een plank met een spiegel. Een kast voor de handdoeken en een douche met afmetingen van 80cm x 80cm afgesloten door een glazen deur. Het hangend toilet is in een separate ruimte.

 Plattegrond Grand Large 2