Mobilhome Iroise 34m² met 2 slaapkamers

Mobilhome Iroise

Deze mobilhome heeft 2 slaapkamers en 2 badkamer een heeft de afmetingen 8.80 meter x 4.20 meter. Dit model is ideaal voor gezinnen en kleine gezelschappen, vooral omdat je door de 2e badkamer meer privacy creëert.

Woonkamer

De woonkamer is functioneel ingedeeld met een tafel, afmetingen van 130 cm x 70 cm, 2 stoelen voor binnen en buiten, 3 extra klapstoelen, een zitbank van afneembaar stof en een los zitelement. In de woonkamer een 1000 watt elektrische verwarming, een spiegel, een wandkast en lampen boven de eettafel.

Keuken

In de volledig ingerichte keuken zit standaard een RVS spoelbak, een RVS elektrische afzuigkap met inbouwlamp, een 4-pits elektrisch gasfornuis met piezo aansluiting, een koelkast van 140 L, een plank voor een magnetron, een bestekbak en een verduisteringsrolgordijn.

Slaapkamer

De mobilhome Iroise  heeft 2 slaapkamers, een ouderslaapkamer met een standaard bed van 190 cm x 140 cm, de losse kinderbedden hebben afmetingen van 190 cm x 80 cm. Verstelbare leeslampen, inbouwkasten, hangkasten boven de bedden en een spiegel in de ouderslaapkamer.

Badkamer

De badkamers zijn zeer functioneel ingedeeld, een wastafel met een kastelement eronder, boven de wastafel een plank met een spiegel. Een kast voor de handdoeken en een douche met afmetingen van 90 cm x 80 cm afgesloten door een glazen deur. Het hangend toilet is in een separate ruimte, de andere in èèn van de badkamers.

  Plattegrond Iroise