Mobilhome Cyclades 2S 36m² met 2 slaapkamers

Mobilhome Cyclades 2S

Dit model is beschikbaar in de afmetingen 9.80m x 4.00m of 9.80m x 4.10m en heeft 2 slaapkamers en een ruimere woonliving met een moderne keuken. Door de aparte living indeling is het een optimaal model voor de verhuur geworden, speciaal voor gezinnen of gezelschappen.

Woonkamer

De woonkamer heeft een groot panorama raam wat voor veel daglicht in de de woonkamer zorgt. Verder hebben we ons laten inspireren door de engelse « Bow Windows » wat voor een goede loop van en naar het woon en- slaapgedeelte zorgt evenals een brede gang naar de slaapkamers. Functioneel ingedeeld met een tafel, afmetingen van 128 cm x 90 cm, 4 stoelen voor binnen en buiten, een zeer ruime zitbank in de woonkamer, een 1500 watt elektrische verwarming, een spiegel, een wandkast en lampen boven de eettafel.

Keuken

In de volledig ingerichte keuken zit standaard een RVS spoelbak, een RVS elektrische afzuigkap met inbouwlamp, een 4-pits elektrisch gasfornuis met piezo aansluiting, een koelkast van 140 L, een plank voor een magnetron, een bestekbak en een verduisteringsrolgordijn.

Slaapkamer

De Cyclades 2S heeft 2 slaapkamers, een ouderslaapkamer met een standaard bed van 190cm x 140 cm, de 2 losse kinderbedden hebben afmetingen van 190 cm x 80 cm. Verstelbare leeslampen, inbouwkasten, hangkasten boven de bedden en een spiegel in de ouderslaapkamer.

Badkamer

De badkamer is zeer functioneel ingedeeld, een wastafel met een kastelement eronder, boven de wastafel een plank met een spiegel. Een kast voor de handdoeken en een douche met afmetingen van 80 cm x 80 cm afgesloten door een glazen deur. Het hangend toilet is in een separate ruimte.

Plattegrond Cyclades 2S