Mobilhome Cyclades 36m² met 2 slaapkamers

Mobilhome Cyclades

De Mobilhome Cyclades is 9,8 meter lang en 4,00 meter breed. Dit model heeft een functionele en uitgebalanceerde inrichting en beschikt over 2 slaapkamers.

Woonkamer

De woonkamer is functioneel ingedeeld met een tafel, 4 stoelen voor binnen en buiten, een bank met opbergruimte, een wandkast, een los zitelement, een 1000 watt elektrische verwarming, een spiegel en wendbare LED-plafondspots.

Keuken

In de volledig ingerichte keuken zit standaard een RVS spoelbak, een elektrische afzuigkap met inbouwlamp, een 4-pits elektrisch gasfornuis met piezo aansluiting, een koelkast van 140  L, een bestekbak en een verduisteringsrolgordijn.

Slaapkamer

De Mobilhome Cyclades heeft 4 slaapkamers, 1 ouderslaapkamer met een bed van 140 cm x 190 cm en 1 kinderkamer met 2 losse kinderbedden met een afmeting van 190 cm x 80 cm. De slaapkamers beschikken over verstelbare leeslampen, kasten en een standaard elektrische verwarming. De ouderslaapkamer beschikt tevens over een hangkast en een spiegel.

Badkamer

De badkamer is zeer functioneel ingedeeld met een wastafel met een kastelement eronder, een opbergmeubel boven de wastafel, een ophangen en een douche met afmetingen van 90 cm x 80 cm afgesloten door een glazen deur. Het hangend toilet is in een separate ruimte. Tevens beschikken beide ruimtes over ramen van gekorreld ondoorzichtig glas.

Plattegrond Cyclades