Mobilhome Tamaris 32m² met 3 slaapkamers

Mobilhome Tamaris

Deze mobilhome met afmetingen van 8.80m x 4.00m combineert 3 slaapkamers met functionaliteit en capaciteit op een perfecte manier. 6 tot 8 slaapplaatsen en is een ideaal model voor de grotere families.

Woonkamer

De woonkamer is functioneel ingedeeld met een tafel, afmetingen van 160 cm x 90 cm, 4 stoelen voor binnen en buiten, 2 klapstoelen, en een zitbank van afneembaar stof, een los zitelement hoort ook bij de standaard inrichting. In de woonkamer een 1500 watt elektrische verwarming, een spiegel, een wandkast en lampen boven de eettafel.

Keuken

In de volledig ingerichte keuken zit standaard een RVS spoelbak, een RVS elektrische afzuigkap met inbouwlamp, een 4-pits elektrisch gasfornuis met piezo aansluiting, een koelkast met vriesvak van 230 L, een plank voor een magnetron, een uitschuifbare werkplank, een bestekbak en een verduisteringsrolgordijn.

Slaapkamer

De Tamaris heeft 3 slaapkamers, een ouderslaapkamer met een standaard bed van 190cm x 140 cm, de 2 x 2 losse kinderbedden hebben afmetingen van 190 cm x 80 cm. Verstelbare leeslampen, inbouwkasten, hangkasten boven de bedden en een spiegel in de ouderslaapkamer.

Badkamer

De badkamer is zeer functioneel ingedeeld, een wastafel met een kastelement eronder, boven de wastafel een plank met een spiegel. Een kast voor de handdoeken en een douche met afmetingen van 90cm x 80cm afgesloten door een glazen deur. Het hangend toilet is in een separate ruimte.

 Plattegrond Tamaris