Constructie

De constructie van een Louisiane mobilhome

Door haar bouw en zeer goede isolatie staan Louisiane mobilhomes voor:
ROBUUSTHEID, BETROUWBAARHEID EN DUURZAAMHEID

Wordt eigenaar van een Louisiane stacaravan en verzeker uzelf van een kwaliteitsproduct, Louisiane ontwerpt haar mobilhomes volledig in overeenstemming met de huidige strenge Europese normen en gebruikt de modernste technieken bij de bouw van haar mobilhomes.

1 – Weerstand van het dak
De structuur wordt gerealiseerd met echte constructie balken uit de bouw. De aansluitingen
worden geassembleerd om de ​​volledige sterkte van de constructie te kunnen waarborgen.
De dakplaten en de dakpannen bieden een zeer hoge weerstand tegen corrosie, slijtage , Uv-straling en lawaai, doordat de verzinkte staalplaat is voorzien van een 35 micron polyester dik kraftpapier en met een versterkte houten balkenframe.

2 – Bouwindustrie standaard dakisolatie
Alle Louisiane mobilhomes zijn standaard uitgerust met een 200 mm laag glaswol in de dakconstructie en een speciale anti condenserend folie. Daarnaast wordt de buitenkant voorzien van een thermosakoestische laag.

3 – Ramen conform de normen uit de industriebouw
in de Louisiane mobilhomes hebben lichte en heldere ruimtes de voorkeur. De vensters en openslaande deuren zijn voorzien van grote ramen uit PVC en zijn uitgevoerd met dubbellaags veiligheidsglas voor een goede thermische en fonische isolatie.

4 – Dikte van de buitenwanden
Extra dikke buitenwanden met standaard 50 mm Styropor(EPS). Louisiane heeft de isolatie van de wanden geleidelijk recentelijk geoptimaliseerd. Een winterisolatie met 50 mm Graphipan / Styrodur(XPS) is optioneel.(50 mm XPS komt overeen met ca. 250 mm glaswol).
Alle Premium modellen beschikken standaard over een winterisolering.

5 – Vloerbodem met versterkte isolatie
Standaard is er bij de Vacance modellen een bodem van een Polyanef film + 40 mm polystyreen + waterdicht CTBH gegroefde plaat van 19 mm .

Standaard bij de Premium -modellen en als optie op de Vacance modellen , er is een 75 mm dikke sandwich bodem met geïntegreerde Styrofoam dikte isolering tussen twee waterafstotende platen CTBH waterafstotend en anti lawaai strip. De garantie van een naadloze thermische isolatie.

6 – Sterkte en duurzaamheid van het chassis
Ultra-resistente thermisch verzinkte chassis met 120 mm tot 180 mm verzinkt stalen balken . Een gegarandeerde antiroest oplossing. Optimale robuustheid, duurzaamheid en stevigheid bij het ​​op-en afladen van de mobilhomes.