Aan- en verkoopinformatie

Seattle raamLouisiane

is een innovatieve mobilhome fabrikant met veel aandacht voor detail, altijd haar klanten de hoogste vorm van kwaliteit biedt.  Bent u van plan om een mobilhome van Louisiane aan te schaffen dan verzekert u zich van een ​​kwalitatief hoogwaardig product dat is ontworpen in overeenstemming met de geldende normen en technieken in de mobilhome bouw. Onze modellen zijn ontworpen om extreme weersomstandigheden te weerstaan. De veerkracht en de betrouwbaarheid van onze mobilhomes en de betrouwbaarheid van de kwaliteit van  Louisiane  maakt van Louisiane één van de marktleider op dit moment.

Dit blijkt uit het feit dat het toilet bij alle Louisiane modellen altijd in een separate ruimte DECLIK-IV07wordt gemaakt en de master -en kinderslaapkamer aan verschillende kanten van de mobilhomes worden geïnstalleerd.
In al onze mobilhomes zijn hangende toiletten sinds 2010 gewoon standaard.
Daar Louisiane ook veel waarde hecht  aan de duurzame productie van hun mobilhomes , het milieu in de hoogste mate te beschermen , zijn verschillende mobilhomes al aangesloten op biogas of hout gestookte installaties en zelfs al uitgerust met eco – groene daken.
U kunt er ook  kiezen bij de aanschaf van uw Louisiane mobilhome voor een ecopakket, waarin de stroom bij het verlaten en betreden van de stacaravan  automatisch in-of uitgeschakeld .

TAOS-R4-29_139Veiligheid

De Louisiane modellen voldoen aan de EN 1647 Normering.  Naleving van de norm “EN1647” door de Louisiane Mobilomes is gecertificeerd door een onafhankelijke instantie (Bureau Veritas). Ramen van de Louisiane mobilhomes lager dan 80 cm van de onderkant zijn voorzien van veiligheidsglas, boilers met buitenwandaansluiting, gaskookplaat met vier branders met thermische zekeringen.