Mobilhome Méditerranée 26+8m² met 2 slaapkamers

Mobilhome Méditerranée

Deze mobilhome is een zeer geliefd model op vele campings. Het is praktisch en compact, biedt ruimte voor 4 personen en heeft de afmetingen van 8.80m x 4.20m. Voor campings met langgerekte percelen is dit de oplossing. Het Model heeft grote ramen aan de voorkant en een aparte eetbar bij de keuken. Maar desalniettemin is het overdekte geïntrigeerde terras de eyecatcher!

Woonkamer

De woonkamer is functioneel ingedeeld met een tafel, afmetingen van 110 cm x 70 cm, 2 stoelen en een zitbank van afneembaar stof, een los zitelement hoort ook bij de standaard inrichting. In de woonkamer een 1000 watt elektrische verwarming, een spiegel, een wandkast en lampen boven de eettafel.

Keuken

In de volledig ingerichte keuken zit standaard een RVS spoelbak, een RVS elektrische afzuigkap met inbouwlamp, een 4-pits elektrisch gasfornuis met piezo aansluiting, een koelkast van 140 L, een plank voor een magnetron, een bestekbak en een verduisteringsrolgordijn.

Slaapkamer

De Méditerranée heeft 2 slaapkamers, een ouderslaapkamer met een standaard bed van 190 cm x 140 cm, de 2 losse kinderbedden hebben afmetingen van 190 cm x 80 cm. Leeslampen, hangkasten in beide slaapkamers, inbouwkasten en een spiegel in de ouderslaapkamer.

Badkamer

De badkamer is zeer functioneel ingedeeld, een wastafel met een kastelement eronder, boven de wastafel een plank met een spiegel. Een kast voor de handdoeken en een douche met afmetingen van 90cm x 80cm afgesloten door een glazen deur. Het hangend toilet is in een separate ruimte.

Plattegrond Méditerranée