Mobilhome Oceane 27m² met 2 slaapkamers

Mobilhome Oceane

Deze mobilhome biedt een functionele en zeer uitgebalanceerde inrichting met maar relatief weinig m2 met afmetingen van 7.40m x 4.00m, heeft 2 ruime slaapkamers met de mogelijkheid om in de ouderslaapkamer een babybedje te plaatsen. Dit model is bij zeer veel camping gasten heel geliefd, mede door de zeer praktische inrichting van de keuken.

Woonkamer

is functioneel ingedeeld met een tafel, afmetingen van 110 cm x 70 cm, 2 stoelen en een zitbank van afneembaar stof, een los zit-element hoort ook bij de standaard inrichting. In de woonkamer een 1000 watt elektrische verwarming, een spiegel, een wandkast en lampen boven de eettafel.

Keuken

In de keuken zit standaard een RVS spoelbak, een RVS elektrische afzuigkap, een 4-pits electrisch gasfornuis met piezo aansluiting, een koelkast van 140 L, een plank voor een magnetron, een bestekbak en een verduisteringsrolgordijn.

Badkamer

De badkamer is zeer functioneel ingedeeld, een wastafel met een kastelement eronder, boven de wastafel een plank met een spiegel. Een kast voor de handdoeken en een douche met afmetingen van 80cm x 80cm afgesloten door een glazen deur. Het hangend toilet is in een separate ruimte.

Slaapkamer

De Oceane heeft 2 slaapkamers, een ouderslaapkamer met een standaard bed van 190cm x 140 cm, de 2 losse kinderbedden hebben afmetingen van 190 cm x 90 cm. Baby bedje makkelijk te plaatsen in de ouderslaapkamer, leeslampen, inbouwkasten en een spiegel in de ouderslaapkamer.

Plattegrond Oceane