Mobilhome Vacances PMR 34m² met 2 slaapkamers

Mobilhome Vacances PMR

Deze mobilhome met 2 slaapkamers is speciaal ontworpen en ontwikkelt met alle critica’s voor gehandicapten in samenwerking met de organisaties voor gehandicapten- en Toerisme. Speciaal voor minder validen is op vakantie gaan mogelijkheid om de alledaagse problemen even te kunnen vergeten en nu kan de hele familie mee.

VIVARIO2-XL-SEJOUR

Woonkamer

De woonkamer is functioneel ingedeeld met een tafel, afmetingen van 110 cm x 70 cm, 2 stoelen voor binnen en buiten, en een zitbank van afneembaar stof, In de woonkamer een 1500 watt elektrische verwarming, een spiegel, een wandkast en lampen boven de eettafel.

VIVARIO2-XL-CUISINE

Keuken

In de volledig ingerichte keuken zit standaard een RVS spoelbak, een RVS elektrische afzuigkap met inbouwlamp, een 4-pits elektrisch gasfornuis met piezo aansluiting, een koelkast van 140 L, een plank voor een magnetron, een bestekbak en een verduisteringsrolgordijn.

VIVARIO2-XL-CAC

Slaapkamer

De Mobilhome Vacances PMR heeft 2 slaapkamers, een ouderslaapkamer met 2 bedden van 190 cm x 80 cm, het stapelbed in de  kinderkamer, afmetingen van 190 cm x 70 cm. Verstelbare leeslampen, inbouwkasten, hangkasten boven de bedden en een spiegel en een aansluiting voor TV in de ouderslaapkamer. Elektrische verwarmingen in de slaapkamers is een optie.

Badkamer

De badkamer is zeer functioneel ingedeeld, een wastafel, boven de wastafel een plank met een spiegel. Een kast voor de handdoeken en een douche met afmetingen van 80cm x 80cm, alles ingericht voor mensen die minder valide zijn.. Elektrische verwarming van 500 Watt is een optie.  Het hangend toilet is in dezelfde ruimte.

Plattegrond Vacances PMR